portal społecznościowo podróżniczy
» więcej
podpowiadamy

Inne tematy
Kuchnie świata
Nie lubię zwiedzania grupowego
[1 z 1]
2009-08-07 17:23:12
dodane przez: Basienka
Punkty: 0

Najlepiej poznawać  okolicę samodzielnie. Zwiedzanie Barcelony z wycieczką to zbrodnia. Kolacja w restauracji we dwie albo we dwoje przy świecach, winie i owocach morza pozwala poczuć miasto bardziej niż cały dzień biegania z przewodnikiem.  

2009-08-10 16:31:53
dodane przez: Hoopix
Punkty: 1

Zgadzam się! Zwiedzałam Barcelonę grupowo i to jeszcze w pół dnia! Koszmar- lepiej sobie darować bo oprócz postania przez 10 minut pod Sagradą niewiele więcej pamietam. Wycieczki objazdowe to strata czasu i urlopu!

2009-11-09 19:15:16
dodane przez: kwiatek

ja troche o innym miescie ale podobny przypdek. Wiedeń piękne ogody i budynki ---- widziane przez okna autokaru, o zgrozo. jeśli tak wygladają wszystkie objazdówki to ja z góry za wszystko dziękuję

2009-12-08 18:14:46
dodane przez: kornik

Ej, ludzie nie generalizujcie tak wszystkiego Wam sie nie udalo z takimi wyjazdami ale bywaja tez takie dobrze zorganizowane i przydotowane wazne tylko zeby trafic na rzetelna firme.

pozatym na tym w pewnym sensie polegaja takie wycieczki, zeby zobaczyc jak najwiecej jesli ktoś chce kolacji we dwoje to wydaje sie logiczne ze nie wybiera wyjazdu z 50 osobowa grupa ;)

2009-12-08 19:26:45
dodane przez: operka

to fakt, a poza tym sama znam wiele osób zadowolonych z tego typu wycieczek, mysle ze zwiedzanie grupowe jest dobre dla ludzi ktorzy nie za bardzo maja z kim wybrac sie na wycieczke. Czesto mozna trafic na zgrana ekipe!

[1 z 1]
regulamin / o nas / kontakt / partnerzy / rezerwacje / współpraca / " dla obiektów " / mapa strony / rss RSS
© Światjestmały.pl, www.swiatjestmaly.pl - All right reserved
 Oprogramowanie dostarcza Vevar-Systems.com
Vevar-Systems.com