portal społecznościowo podróżniczy
» więcej
podpowiadamy

Inne tematy
Sylwestrowy weekend w górach
[1 z 1]
2009-12-01 19:00:46
dodane przez: gargantua
Punkty: 0

Po ostatnim sylwestrze w Zakopanem stwierdziłam, że może w tym roku wybiore sie w nieco mniej oblegane miejsce. Może macie jakiś ciekawy pomysł na sylwestrowy weekend w górach????

2009-12-01 19:43:27
dodane przez: kwiatek

ja w tym roku wybieram się do Regietowa. malutka miejescowoc napewno nie zatloczona jak zakopane jest tam stanina koni huculskich do której własnie się wybieram, jedna z atrakcji jest np przejadzka saniami w nocy z pochodniami, wogole jest tam bardzo klimatycznie napewno jest tam co robic i mozna tam spedzic wiecej czasu niz tylko weekend, niedaleko jest najlepsze miejsce na narty dla początkujących w Smerekowcu

2009-12-01 23:33:50
dodane przez: Hoopix
Punkty: 1

Spędzałam już sylwestra w Szczawnicy i nie polecam. Głównie dlatego, że trzeba dużo wcześniej znaleźć nocleg, szczególnie dla większej grupy. No i nie ma co robic: poza imprezą w namiocie- naprawdę drogą jak na namiot- w sumie nie ma co wybierać. Jeżeli nie ma sniegu to jeszcze nie ma co robić w ciągu dnia. No, może kuligi są ok. Bez fajnego towarzystawa, które bawi się samo nie polecam.

2009-12-15 23:05:41
dodane przez: włóczykij

ja mam pytanie do starych "nartowych wyjadaczy" :) jak to jest ze sprzetem , czy macie swoje narty czy zazwyczaj wypozyczacie. A jak wyglada sprawa z ubraniem? Czy mozna taki stroj wypozyczyc? Moze to glupie pytanie ale ze mnie typowy narciarz amator:)

2010-01-11 09:26:22
dodane przez: Hoopix
Punkty: 1

Hehe tyle było planów wyjazdowych i Sylwester sie skończył lokalnie - czyli Krk :)

Plusy?- nie było problemów z powrotem i korków na Zakopiance :)

[1 z 1]
regulamin / o nas / kontakt / partnerzy / rezerwacje / współpraca / " dla obiektów " / mapa strony / rss RSS
© Światjestmały.pl, www.swiatjestmaly.pl - All right reserved
 Oprogramowanie dostarcza Vevar-Systems.com
Vevar-Systems.com