portal społecznościowo podróżniczy
» więcej
podpowiadamy

Inne tematy
aktywne spędzanie świąt
[1 z 1]
2009-12-10 21:06:59
dodane przez: kwiatek
Punkty: 0

hej powiedzcie mi prosze jak aktywnie spędzacie święta. u mnie zawsze jest tak, że siedzimy przy stole, spotykamy sie z rodzina i ... nic wiecej, a fajnie byłoby porobić coś ciekawego.macie jakis pomysly?

2009-12-10 21:11:24
dodane przez: travelka

mam to szczescie mieszkania nie daleko wyciagu narciarskiego wiec czesto w czasie swiąt całą grupa znajomych i rodziny sie tam wybieramy. ale poza tym to polecam poprostu spacery, czasem może zimno ale to są własnie uroki świąt ;)

2009-12-10 21:16:15
dodane przez: kornik

wszyscy pisza a nartach a moze by tak na deskę co? :D to dopiero jazda, oprócz tego zawsze można isc do klubu na impreze. a i jescze jedno dziwczyna co roku wyciąga mnie na łyżwy osobiście nie przepadam ale to napewno lepsze niż siedzenie przed TV

2009-12-10 21:20:34
dodane przez: kwiatek

mi też teraz przyszedł pomysł do głowy, oczywiscie o ile spadnie snieg, ale zakladam ze tak zawsze mozna poprostu ulepic balwana albo zwinąc sanki młodszych kuzynow i pozjezdzac z górki sąsiada :D

2009-12-10 21:21:15

albo wojna na snieżki :D:D:D

2009-12-11 16:44:07
dodane przez: gargantua

dla wytrwalych i ambitnych swietnym wyzwaniem jest iglo:) :) chociaz.. sprobujcie przekonac do tego rodzicow!:D

2009-12-16 15:20:07
dodane przez: Hoopix
Punkty: 1

Hmm takie świeta na wyjeżdzie w jakiejś górskiej chatce ...a lbo nawet w takim Egicie! Jednak cięzko tak rodzinę opusicć i gdzieś wyjechać... Mnie się jeszcze nie udało w każdym razie, może mam za słabe preteksty:)

2009-12-28 12:27:39

Świeta, Święta i po Świetach może podzielicie sie swoimi doświdczeniami, jak tym razem spędziliście świetezne urlopy? może to być insppiracją dla mnie i dla innych na nastepny rok :D bo przyznam ze z mojego aktywnego wypoczynku tym razem nic nie wyszlo :(

2010-01-05 21:16:06
dodane przez: muz1984
Punkty: 2

niestety też nie mogę się pochwalić wybitną aktywnością, nie wiem jak u Was ale w moich okolicach nawet nie było z czego ulepić bałwana:(

[1 z 1]
regulamin / o nas / kontakt / partnerzy / rezerwacje / współpraca / " dla obiektów " / mapa strony / rss RSS
© Światjestmały.pl, www.swiatjestmaly.pl - All right reserved
 Oprogramowanie dostarcza Vevar-Systems.com
Vevar-Systems.com