portal społecznościowo podróżniczy
» więcej
podpowiadamy

Inne tematy
Najlepsze przewodniki dla turysty?
[1 z 1]
2010-01-07 08:32:17
dodane przez: Hoopix
Punkty: 1

Hej. Z jakich przewodników najczęściej korzystacie? Wybieram się do Paryża na 2-3 dni z zamiarem pozwiedzania w pigułce i bardzo przydałby mi się dobry przewodnik. W Pradze korzystałam z Pascala na weekend  , ale  nie byłam do końca zadowolona bo trochę za mało informacji w nim było .

2010-01-07 15:20:18
dodane przez: muz1984
Punkty: 2

Hej! Jak dla mnie najbardziej przejrzysty jest przewodnikturystyczny wydawnictwa  HACHETTE "Paryz". Zawiera bardzo duzo precyzyjnych i zachecajacych:) fotografii. Warto go kupic chocby  ze wzgledu na spora dawke praktycznych informacji. Polecam tez przewodnik wydawnictwa MICHELIN. W sumie fajnym pomyslem jest tutaj system oceny miejsc ktore warto zobaczyc. Mysle ze jest bardzo dobry szczegolnie dla osob ktore nie maja zbyt wiele czasu na zwiedzanie.

2010-01-10 16:35:44
dodane przez: dei001
Punkty: 3

Jeśli chodzi o przewodniki, tp przychodzą mi do głowy dwa wydawnictwa: Rewasz i Bezdroża. Polecam!

2010-01-11 09:22:23
dodane przez: Hoopix
Punkty: 1

Dzieki za info.

Przyznam, że nie znam tych przewodników, bo ja raczej głównie korzystałam z Psacala i Bezdroży.

To chetnie się zapoznam z tymi, co podpowiadacie:)

2010-01-11 15:52:55
dodane przez: gwiazdka
Punkty: 0

ja moge poleciać swietny kieszonkowy przewodnik po Paryżu wyd. Berlitz  - "Paryż. Przewodnik kieszonkowy"

2010-01-13 17:03:41
dodane przez: dei001
Punkty: 3

Przypomniałam sobie, że miałam bardzo fajny przewodnik Bezdroży po Pradze, ale zgubiłam :( Na 99% został w Pradze, bo później go już nie widziałam :(

2010-04-14 09:51:13
dodane przez: Marylka
Punkty: 0

jeśli chodzi o przewodniki to calkiem niezle materialy mają też poszczegolne wojewodztwa, np. malopolska na super opracowane trasy tematyczne, jest ich znacznie wiecej niz nawet przypuszczalam, tylko nie wiem gdzie mozna dostac te ich opracowania- ja mam swoje z targów z zeszlego roku

[1 z 1]
regulamin / o nas / kontakt / partnerzy / rezerwacje / współpraca / " dla obiektów " / mapa strony / rss RSS
© Światjestmały.pl, www.swiatjestmaly.pl - All right reserved
 Oprogramowanie dostarcza Vevar-Systems.com
Vevar-Systems.com