portal społecznościowo podróżniczy
» więcej
podpowiadamy

Inne tematy
Dana Air Travel
[1 z 1]
2010-03-26 18:49:50
dodane przez: Hoopix
Punkty: 1

Kupowałam bilety w tym biurze podróży, panie kompetentnie mi doradziły i wybrały połączenia, chociaż po zakupie biletów ( większa komplikacja- orginalnie powrót był do Warszawy i dokupiłam bilet do Krakowa) okazało się że mi nie powiedzieli, że w Warszawie ląduje się z bagażem 50 kg, a potem do Krakowa mozna zabrac tylko 20 kg! Drobne przeoczenie, ba!

Hahaha, pasażer sobie przyleciał, a po bagaż i tak do Warszawy trzeba było jechać.:(

2010-03-30 14:33:19
dodane przez: misiek
Punkty: 0

Witam pracownik biura Dana Air Travel. Dziekuje za miłe słowa o naszym biurze, jednak w kwetii wyjaśnienia biletu..... Docelowym portem była Warszawa i tam miał się zakończyć lot. Wiec bagaz podwojny stanaowiacy 2x23kg jak najbardziej był ok. W przypadku kiedy Pani dokupowała nowy bilet do Krakowa to bagaz zawsze stanowi 20 kg ( to był osobny bilet). Na trasach po całej europie mozna zabierac tylko i wyłacznie 20 kg. Chyba że zgłoszono do linii lotniczej wiecej bagażu np narty rower itp.

pozdrawiam serdecznie

2010-03-31 12:01:01
dodane przez: ewika218

Witam.Kupuje bilety lotnicze w Dana Air Travel juz od lat i jestem bardzo zadowolona zawsze pomoga wyszukac najlepszego połączenia ,miła obsługa.Polecam!!!!!!

2010-04-07 18:32:40
dodane przez: chris.wns.

Fajne biuro, miła i pomocna obsługa, ceny biletów konkurencyjne. Chętnie wpadne tam jeszcze nie raz, szczerze polecam !!

[1 z 1]
regulamin / o nas / kontakt / partnerzy / rezerwacje / współpraca / " dla obiektów " / mapa strony / rss RSS
© Światjestmały.pl, www.swiatjestmaly.pl - All right reserved
 Oprogramowanie dostarcza Vevar-Systems.com
Vevar-Systems.com